Erkeklerde Saç Ekimi Kesin Sonuç Verir Mi?

Erkeklerde Saç Ekimi Kesin Sonuç Verir Mi?

teknoloji

3 Şubat 2022

711

4Erkeklerde Saç Ekimi Kesin Sonuç Verir Mi? - Saç dökülmesi ve buna bağlı olarak ortaya çıkan kellik, erkeklerin büyük bir kısmının karşılaştığı sorunlar arasında yer alıyor. Dökülmeler genellikle kişilerin genetik yapısı, günlük yaşamdaki stres boyutu, depresyon, kan değerlerinin düşmesi ve de çeşitli vitamin ya da minerallerin eksikliği neden olmaktadır.

Kişilerin kendilerini mutsuz ve özgüvensiz hissettikleri saç dökülmesi probleminin bilinen en geçerli tedavisi ise saç ekimidir. Saç ekimi işlemleri alanında uzman kişiler tarafından yapıldığında kesin sonuç vermektedir. Ancak bu noktada dökülmenin niteliği ve sebebi de son derece önemli bir faktör olacaktır.

Eğer çıplak gözle bakıldığında deri görünüz bir halde ise saç ekimi işleminin de başarı ile sonuçlanması mümkündür. Peki erkeklerde saç ekimi kesin sonuç verir mi? Saç ekimi sonucunun başarılı olması için nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Saç ekiminin ilk seansında saç ekimi için gerekli olan kıl kökleri, uzmanlar tarafından belirlenmiş olan alanlardan alınır. İlerleyen süreç içerisinde gerek görüldüğü takdirde ikinci ya da üçüncü seansta saç ekimi işlemi için tekrar yapılabilmektedir.

Elbette ki işlemin başarı ile sonuçlanmasında hastalara da çok önemli sorumluluklar düşmektedir. Ekim işleminin tamamlanmasından sonra operasyon bitiminden sonraki 2 ya da 3 aylık süreç içerisinde mezoterapi uygulaması yapılması da önerilmektedir.

Söz konusu işlem ekilen saçların korunmasını sağlarken kalınlaşmasına da destek vermektedir. Bu da dökülmenin durdurulması açısından büyük önem taşımaktadır. 

Kaynak: http://www.guzellikmerkezi.fun



Etiketler: saç ekimi fue saç ekimi saç ekimi resimleri

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR