Ve karşınızda Aston Martin AMR22

Ve karşınızda Aston Martin AMR22

spor

11 Şubat 2022

491

Aston Martin, 2022 sezonunu revize edilmiş bir görünüme sahip yeni AMR22'yi ortaya çıkaran bul yıl için aracını tanıdan üçüncü takım oldu.

Dört kez dünya şampiyonu Sebastian Vettel ve Lance Stroll, Aston Martin bayrağı altındaki ikinci sezonlarında Silverstone merkezli takımın kadrosunu oluşturacaklar.

Aston Martin Lagonda'nın Gaydon'daki genel merkezindeki ortaya çıkan AMR22, bu yıl piyasaya sürülen devrim niteliğindeki yeni kuralların gerektirdiği kıvrımlı aerodinamik tasarıma sahip.

Tasarım da, ekibin "geleneksel yeşil görünümün rafine bir versiyonu" olarak tanımladığı şekilde güncellendi. Araç, 11 Şubat'ta Silverstone'da piste çıkacak ve 2022'ye özel bir otomobil ilk kez marşa basacak.

Lansmanda Baş Teknik Sorumlusu Andrew Green ve Performans Direktörü Tom McCullough'un da katıldığı milyarder sahibi Lawrence Stroll, geçen yıl takımı Dünya Şampiyonası'nda lider yapmak için beş yıllık bir planı harekete geçirdi.

Stroll, Ana hedefimiz, geçen yıla göre yukarılara yaklaşmak, diye devam etti. Bu ilerleme olurdu. Seb'in dediği gibi, hepimiz piste çıkana kadar her takımın nerede olacağını bilmek imkansız ve o zaman bile Bahreyn'de sıralamaya girene kadar kimin gerçekten doğru yaptığını bilemeyebilirsiniz. Aston Martin'de gerçekten zeki insanlar var, bu yüzden bu yıl iyi bir ilerleme kaydedebileceğimiz konusunda iyimserim. dedi

Performans Direktörü Tom McCullough şunları ekledi: Tüm takımlar ve tüm sürücüler yeni bir dizi yönetmeliği ele alacaklar, bu nedenle öğrenme ve uyum sağlama yeteneğine sahip olmak çok önemli olacak. Karışıma yeni bir şey katıyor ve 18 inç lastiklerle donatılmış yeni arabalar ilk kez piste çıktığında çok büyük miktarda kritik veri üreteceğiz. Bununla nasıl başa çıkacağımız, bir organizasyon olarak nerede olduğumuzun bir testi olacaktır. dedi

Mercedes destekli Aston Martin takımı geçen yıl takımlar şampiyonasını yedinci sırada bitirirken, Vettel de Azerbaycan Grand Prix'sinde takımın en iyi sonucunu ikincilikle elde etmişti. Owner Stroll, bu sefer önemli ölçüde daha iyi bir performans bekliyor olacak.

23 Şubat'ta Barcelona'da sezon öncesi yarış öncesi görevine başlayacak olan yeni Takım Patronu Mike Krack tarafından yönetilecekler. Daha önce BMW'nin motor sporları bölümünün başında olan Otmar Szafnauer'den görevi devraldı.

Şimdi sırada Aston Martin'in AMR22 sinin resimleri ile F1 heyecanını yaşamaya

 

Etiketler: Aston Martin AMR22 F1 Sebastian Vettel Lance Stroll

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR