TFF başkanı belli oldu, İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu 134 oyla yeni TFF Başkanı oldu

TFF başkanı belli oldu, İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu 134 oyla yeni TFF Başkanı oldu

spor

18 Temmuz 2024

289

TFF'de Başkan Kim olacak sorusu cevabını buldu, Türkiye Futbol Fedrasyonu yeni Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu oldu, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel yapılan oylama ile 72. TFF başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU KİMDİR?

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu 21 Şubat 1966 yılında Trabzon’da doğdu. Hacıosmanoğlu, Trabzon ilinin Of ilçesinde Hayrat beldesinde 12 çocuklu bir ailenin 11. Çocuğu olarak dünyaya geldi. 6 Mayıs 2013 tarihinde yapılan Trabzonspor Klübü başkanlık seçiminde kullanılan yaklaşık 4500 oyun 1571'ini alarak Trabzonspor'un 15. başkanı seçildi. 


İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Türk iş adamı ve girişimcidir. Hacıosmanoğlu Holding'in yöneticilerinden biridir ve holding bünyesinde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren şirketler bulunmaktadır.

Hacıosmanoğlu Holding, inşaat, enerji, gayrimenkul ve turizm gibi çeşitli alanlarda yatırımlar yapmaktadır. İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun liderliğindeki grup, özellikle Türkiye'de büyük ölçekli projelere imza atmış ve sektörde önemli bir konuma gelmiştir.

Kendisi aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de destek veren bir iş insanı olarak bilinmektedir. İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun iş dünyasındaki başarıları ve liderlik vasıfları, onu Türkiye'nin önde gelen iş adamları arasında yer almasını sağlamıştır.

YENİ TFF BAŞKANI İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu OLDU

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulundaki konuşmasından bazı kesitler:

"Oy pusulalarını da seçecektik, arkadaş geldi sordu, beyazı seçiyorum dedim. Biz Türk futbolunda beyaz bir sayfa açmak istiyoruz."

"Türkiye'nin 100. yılında çay çorba parasına 2 tane güzide kulübümüzü Suudi Arabistan'a götürdünüz. 3'te 1'ini verirdim bana söylenseydi. 100. yılda Ankara'da oynayalım. Kupayı kim kazanırsa kazansın iki takım el ele Ata'mın huzuruna çıkalım diyemediniz mi?"

"Bu salondan başkan olarak çıkarsam ilk işim; kulüp başkanlarının PFDK'ya sevkini yasaklayacağız"

"Türk futbolunun artık barışa, huzura, kardeşliğe ihtiyacı var."

"Biz 600 sene dünyayı yönetmiş bir milletin evlatlarıyız. Biz kendi evlatlarımıza güvenemiyoruz, onlara vermediğimiz paranın 10 katını yapabancı hakemlere veriyoruz. Ne olacak? Bizi mi düzeltecek? Adil kararlar verecek!"

Etiketler: TFF başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR