Rıdvan Yılmaz Glasgow Rangers'a transfer oldu!

Rıdvan Yılmaz Glasgow Rangers'a transfer oldu!

spor

23 Temmuz 2022

449

Siyah-beyazlılar, Cuma akşamı geleneksel İskoç kulübü ile yaptığı görüşmeleri borsa raporuyla doğrularken, Yılmaz Türk takımının İspanya'daki antrenman kampından ayrılarak sağlık kontrolüne gitti. Basında çıkan haberlere göre Beşiktaş, 6,5 milyon avro civarında bir gelir elde edebilir. 21 yaşındaki sol bek Beşiktaş alt yapısında yetişti ve bugüne kadar Süper Lig'de 52 maçta forma giydi (4 gol, 7 asist). Birkaç hafta önce, Yılmaz'dan Eintracht Frankfurt'a ile ödeme şekillerinde anlaşamaması üzerine başarısız oldu.

Beşiktaş Kulübü’nün açıklaması:

“Profesyonel futbolcumuz Rıdvan Yılmaz’ın Rangers FC Kulübü’ne kesin transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.'

Rıdvan Yılmaz'ın açıklaması:

“Çok mutluyum. Hayalimi gerçekleştiriyorum. Beşiktaş’a para kazandırıp gitmek gibi bir hayalim vardı, bunu gerçekleştirdim. Gitmek tabii ki üzüyor ama büyük Beşiktaş camiasını Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek için gittiğimi herkes bilsin.

Fazla konuşmak istemiyorum. Çok duygusalım. Takım arkadaşlarımla konuştum ama çok duygusal bir şekilde konuştum. Kolay değil 13 yıldan beri buradayım ve şimdi ayrılıyorum. Emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum.

Başkan bana çok yardımcı, destek oldu. Ona Avrupa hayalim olduğunu, Beşiktaş’ın konu olmadığını, sadece Avrupa’da oynamak istediğimi söyledim. Bana babalık yaptı, benim yolumu açtı. Benim hayallerimi gerçekleştirdi, ben de bu kulübe para kazandırarak gidiyorum.'

Etiketler: Rıdvan Yılmaz Glasgow Rangers

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR