Red Bull RB18 ile gözlerimizin pasını sildi

Red Bull RB18 ile gözlerimizin pasını sildi

spor

9 Şubat 2022

518

Başarı güven doğurur ve Red Bull, 2022 kampanyasını, patron Takım Patronu Christian Horner'ın açılış yarışı için piste çıktığında çok farklı görüneceğini kabul ettiği bir otomobilde geleneksel görünümünün bir evrimi ile başlattığı için sergilendi. Bahreyn'de sezon.

F1'in en büyük ödülünü yıllarca kaçırdıktan sonra Red Bull, 2021'de etkileyici bir teklifti ve yılı 2013'ten bu yana ilk sürücüler Dünya Şampiyonası ile sonlandırdı ve takımlar şampiyonluğunu ikiye katlamaya oldukça yaklaştı.

Ancak bu, griddeki herkes için temiz bir sayfa ve dört kez dünya şampiyonu, kurallar değiştiğinde sezona yavaş başlama eğilimlerini, yıl sonuna kadar yetişmek için agresif bir şekilde gelişmeden önce atmak zorunda kalacaklar. F1'in bu çağında bunu yapamazlar, çünkü işletme genelinde harcanan her kuruş veya kuruş üzerinde inceleme yapacak bir bütçe sınırı var.

Horner'ın bile belirttiği gibi, 2021 sezonunun sonuna kadar her iki başlık için de sıkı bir baskı ve kaynak harcamasının Red Bull'un 2022 kampanyası üzerinde olumsuz bir etkisi olup olmadığını görmek ilginç olacak.

Horner, Geçen yıl elde ettiklerimizi geliştirmeyi hedefliyoruz dedi. Hedef, ünvanı korumak ve denemek ve büyük bilinmeyen, bu düzenlemelerle ilgili bir şeyi kaçırdık mı, 2021'e giren odak ve çaba nedeniyle yürüyüşü başka bir takımın çalması mı?

Ama bu Red Bull. İyi kaynaklara sahipler, yetenekli bir kadroya sahipler ve yarışları nasıl kazanacağını bilen bir takımlar. Horner, İyi bir araca sahip olduğumuza inanıyoruz. “RB18 canlanıyor. Bugün görmek harika. Bu, ekibin büyük bir çabasının sonucudur. Öfkeyle pistte görmeyi dört gözle bekliyorum.”

Yine de RB18'i Çarşamba günü çevrimiçi olarak 30 dakikalık bir gösteri sırasında görmedik. 2022 programını başlatan ikinci takım olarak, baş rakipleri Mercedes'ten dokuz gün önce Red Bull, çok az şey vermeye istekliydi. Kuralların bu kadar değişmesiyle, takımların çok farklı çözümlere sahip olduğunu görebilecekleri araçta bazı alanlar var ve bu nedenle bunları mümkün olduğunca uzun süre gizli tutmak onların yararına.

 

Author Zafer Öz

Etiketler: Red Bull RB18 Red Bull 2022

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR