Nuri Şahin, Terzic'in BVB'deki yeni yardımcı antrenörü oldu

Nuri Şahin, Terzic'in BVB'deki yeni yardımcı antrenörü oldu

spor

29 Aralık 2023

253

Edin Terzic, yeni yardımcı antrenörünü Dortmund'da birlikte geçirdikleri dönemden tanıyor; Şahin bir zamanlar sportif direktör Sebastian Kehl ile birlikte oynamıştı. Lüdenscheid doğumlu olan Şahin, BVB altyapı takımından geliyor ve 2005-2007, 2008-2011 ve 2013-2018 yılları arasında Dortmund'un profesyonel takımında forma giydi. Bu arada Feyenoord Rotterdam, Real Madrid ve Liverpool FC ile sözleşmesi vardı.

Werder Bremen'de geçirdiği iki yılın ardından 2020 yılında Antalyaspor'a transfer olan Şahin, aktif kariyerine 2022 yılında son verdi. Daha önce oyuncu-antrenör olarak çalışan Şahin, o zamandan beri kenarda kaldı. Geçen sezon Şahin, kulübü Akdeniz'de 13. sıraya taşıdı ve Antalyaspor şu anda Süper Lig sıralamasında sekizinci sırada yer alıyor.

"Antalyaspor olarak çok değerli bir teknik direktör olan Nuri Şahin'den ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Ancak Borussia Dortmund gibi bir kulüpten teklif alması da bizi gururlandırıyor. Nuri Şahin'e yeni görevinde başarılar diliyoruz" Alkan Evren , Antalyaspor başkan yardımcısı, Türk medyasında belirtildi.

Etiketler: Nuri Şahin Edin Terzic Dortmund BVB

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR