NBA 2024 All-Star maçları LED Ekran zeminde oynanacak

NBA 2024 All-Star maçları LED Ekran zeminde oynanacak

spor

6 Şubat 2024

314

NBA, ASB GlassFloor tarafından geliştirilen son teknoloji ürünü tam video LED zemini tanıttı.

NBA'e göre, yüksek performanslı, sürükleyici spor zemini, interaktif ekranlar aracılığıyla taraftarların arenadaki ve yayındaki deneyimini geliştirmek için tasarlandı.  

Her etkinlik sırasında sahada sergilenecek görsel efektler şunları içerecektir:

  • Tasarım ve renk değişiklikleri
  • Canlı tekrarlar ve diğer video içerikleri
  • Gerçek zamanlı oyun istatistikleri
  • Konum bazlı oyuncu takip animasyonları
  • Mola sırasında hayranlar için etkileşimli oyunlar
  • Önemli oyunları ve anları takip eden sürükleyici animasyonlar

Kuruluş, yaptığı açıklamada, LED kortun ek önizlemelerinin NBA All-Star 2024 öncesinde önümüzdeki haftalarda ligin sosyal kanallarında paylaşılacağını söyledi.

NBA, sahanın aslında her biri beş milimetre kalınlığında iki kat lamine güvenlik camından oluştuğunu söyledi. Yüzeyi opak olup, tüm tasarımlar LED paneller ile sağlanacaktır. Kortlar her etkinlik için farklı bir görünüme sahip olacak ve gösterilecek olanların bir kısmı gerçek zamanlı oyun istatistikleri, tekrarlar, video içeriği ve hatta oyuncu izleme animasyonlarından oluşacak.

Yüzey, sıçrama ve his açısından ahşabın yaptığı gibi neredeyse aynı şekilde hareket eder.

"Nasıl hissettiriyor? Çekişi var mı? Veren var mı? Bu sahayı duyduğunuzda hemen aklınıza gelen sorular bunlardı” dedi NBA'in basketbol operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı Joe Dumars. "Ve bizi memnun edecek şekilde yanıtlandılar."

NBA, bu sezonun başında, Sezon İçi Turnuva için farklı görünümlü yüzeyler kullanarak saha tasarımında değişiklikler yapmaya çalıştı. Bu kortlar hala geleneksel ahşaptı, sadece farklı bir boya şeması vardı.

Duyuru, Indy'nin 2024 NBA All-Star Maçı için tüm etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlandığı bir dönemde geldi . 

Lucas Oil Stadyumu, 16 Şubat Cuma günü saat 19:00 ET'de ESPN'de yayınlanacak Ruffles NBA All-Star Ünlüler Maçına ev sahipliği yapacak ve 17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00 ET'de TNT'de State Farm All-Star Cumartesi Gecesi yayınlanacak.

Etiketler: NBA 2024 All-Star LED Ekran

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR