Leroy Sane Arsenal'e daha yakın

Leroy Sane Arsenal'e daha yakın

spor

21 Temmuz 2022

339

Bir Alman futbol uzmanı, Bayern Münih'in kanat oyuncusundan memnun olmadığını söyledi ve Leroy Sane'den Arsenal'e yapılan anlaşmayla ilgilendiği hakkında durumun netleştiği söyledi.

26 yaşındaki Sane, 2020'de Almanya'ya geri döndüğünde büyük bir beklentiyle gelmişti. Bayern, Man City'ye başlangıçta 38 milyon sterlin ödedi ve diğer maddelerle 50 milyon sterlinin üzerine çıkabilecek.

Sane, Bavyeralılar ile arkaya Bundesliga da bir çok kupa kaldırmasına yardımcı oldu. Ancak, oyunu gelişmedi ve tüm hesaplara göre Bayern, oyuncunun performans seviyelerinde biraz hayal kırıklığına uğradı.

Serge Gnabry'nin yeni bir anlaşma imzalaması ve Liverpool'dan Sadio Mane'nin gelmesiyle, Sane'in normal bir başlangıç olarak takımda yeri eskisi kadar güvenli olmayabilir.

CBS Sports'tan Ben Jacobs , Londra çifti Chelsea ve Arsenal hakkında konuşulduğunu iddia etti.

Plettenberg, Sane'in Bavyera'daki pozisyonunun tehlikeli olduğunu kabul etti. Gerçekten de, ezici görüntüler arasında durumunu “kolay değil” olarak nitelendirdi.

Yine de Bayern'in inancını göstermeye ve Sane'ye kendini kanıtlaması için bir sezon daha vermeye istekli olduğu bildiriliyor.

Güvenilir gazeteci, " Arsenal'in  Leroy Sane ile ilgilendiğini doğrulayamam  " dedi. "Birileri onu Arsenal'e teklif etmiş olabilir ama Sane adına değil.

"Bayern Münih'te onun için kolay bir durum olmadığı söylendi. Kulübün kendisinden beklediği performansı gösteremedi ancak satılmaya aday olduğunu söylemek için henüz erken.

"Bayern Münih'in ona kendini kanıtlaması için bir sezon vereceğini düşünüyorum. Ama Arsenal ve Sane veya Sane ve Real Madrid - şu anda sıcak değil."

Etiketler: Leroy Sane Arsenal Bayern Münih Real Madrid

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR