Legia'dan Ernest Muci, Beşiktaş'a transfer oluyor

Legia'dan Ernest Muci, Beşiktaş'a transfer oluyor

spor

9 Şubat 2024

273

Ernest Muci, Legia Warszawa'nın en büyük yıldızlarından biri . Sonbaharda Arnavut orta saha oyuncusu tüm müsabakalarda 34 maçta forma giydi ve dokuz gol attı. Özellikle Konferans Ligi grup maçlarında ve Aston Villa'ya karşı iyi performans gösterdi.

Ancak Arnavut'un Lazienkowska Caddesi'ndeki macerası sona yaklaşıyor. Cuma günü, 22 yaşındaki futbolcunun, şu anda Polonya milli takımının eski teknik direktörü tarafından yönetilen Beşiktaş'a yapılacak transferle ilgili olarak Cuma günkü Ruch maçında "Askeri" kadroda yer almadığı bilgisi ortaya çıktı. Fernando Santos.

Ernest Muci oynadığı pozisyon 10 numara fakat sol açık ve forvet'de de görev alabiliyor.

Muçi, İstanbul'da 2027 yılına kadar 3,5 sezonluk sözleşme imzalayacak. Legia, 2021'de Tiran'dan almak için 500 bin euro harcayan forvetin satışından yaklaşık 8 milyon euro alacak.

Daha önce basında yer aldığı üzere, Arnavut'un Beşiktaş'a transferi rekor bir bedele mal olacak ve bu da Varşova kulübünün bütçesini artıracak. Miktarın 8-10 milyon euro civarında olduğu söyleniyor. Ancak yüzde 10'u 22 yaşındaki futbolcunun önceki kulübü FK Tirana'ya gidecek.

Önceki rekorun sahibi, AS Monaco'nun "Askeri"ye 7 milyon PLN ödediği Radoslaw Majecki'ydi.

Etiketler: Legia Beşiktaş Ernest Muci

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR