WANDA NARA, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile ayrıldığını açıkladı.

WANDA NARA, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile ayrıldığını açıkladı.

magazin

23 Eylül 2022

709

MAUR KALP AĞRISIWanda Nara, dokuz yıllık evliliğin ardından Instagram'daki duygusal paylaşımında Mauro Icardi'den 'acı verici' ayrıldığını doğruladı. WANDA NARA, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile ayrıldığını açıkladı. Çiftin zorlu bir ilişkisi vardı ve geçen yıl Ekim ayında ayrıldıkları bildirildi.

Çift, bir bölünmenin ardından işleri düzeltti ancak şimdi kendi yollarına gidiyor gibi görünüyor. Wanda'nın Arjantin'deki bir TV kanalında yayınlanan 'Maske kim?' yarışmasında jüri üyesi.

Bu vesileyle Icardi , Wanda ile aralarını düzeltmek için Paris'ten Milano'ya uçtu , ancak TV yıldızı artık işlerin bittiğini duyurdu.

Bir Instagram gönderisinde Wanda, Icardi ile ne kadar süredir evli olduğunu soran bir takipçisine "Dokuz yaşındaydık" yazarak yanıt verdi.

Wanda, Arjantin'in 'Maske kim?' , ardından daha uzun bir gönderiyle devam etti, ancak bölünmenin arkasındaki nedeni açıklamayı reddetti.

Şöyle yazdı: "Bu anı yaşamak benim için çok acı verici.

 

Etiketler: WANDA NARA Mauro Icardi

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

images

John Wick: Balerin, Baba Yaga 6 Haziran 2025'de geri dönüyor

De Armas, From the World of John Wick: Ballerina olarak adlandırılan filmde bir balerini suikastçı olarak canlandırıyor.

27 Eylül 2024

97