Rihanna'nın hamilelik portreleri

Rihanna'nın hamilelik portreleri

magazin

2 Şubat 2022

478

Pek çok ünlünün hayatında, halka başka bir minyatür ünlü yarattıklarını bildirmeleri gereken bir zaman gelir. Bu ifşa eylemi stratejik olduğu kadar samimi ve bize dünyadaki en erişilmez insanların iç yaşamlarına bir bakış sunuyor. Bu Rihanna olduğunda , o an beğenilerin, paylaşımların veya köşe yazılarının ötesine geçer ve anlık bir kültürel dönüm noktası olur. Dün şarkıcı ve A$AP Rocky , fotoğrafçı Diggzy tarafından Harlem'de çekilen bir dizi "görev dışı" görüntüyle birlikte birkaç ay olduklarını duyurdu . Ve şu anda, önemli olan tek şey bu. O dünyadaki tek insan. 

1991'de Vanity Fair'in ön kapağında Demi Moore şişmiş karnını sıktığından beri , hamile ünlülerin görüntüleri çılgına döndü. Yakın geçmişte, hamileden viral post boru hattına, kendi yıllarında Instagram'ın en çok beğenilen resimlerinden bazılarını alan Beyoncé , Kylie Jenner , Cardi B ve Nicki Minaj gibi isimler oylandı. Süreç genellikle böyle bir şey olur: gülünç derecede büyük dış giyim giydiğiniz için toplum içinde övünmek, beklediğinizi şiddetle inkar etmek ve zaman çizelgesi kan kokusunu aldığında, bingo! Dünyaca ünlü bir fotoğrafçıyı işe almanın, bir tür sanat tarihi referansına karar vermenin, şüphesiz bir duvak veya çiçekli bir taç satın almanın ve tüm ağrıyan parçalarınızı bir Grecian kumaşı ile örtmenin zamanı geldi. Kusursuz anlayışı düşünün, ancak bir Shoreditch Instagram kafesinde. Ve formül o kadar formüle dayalı hale geldi ki, Lil Nas X, Montero lansmanının bir parçası olarak türün parodisini yaptı .

Geçen yıl yazar (ve kâhin) Durga Chew-Bose şunları yazmıştı : “Rihanna'nın her yeni kıyafetiyle bir anıt dikmesi, bir işaret fişeği göndermesi ve grup metinlerini aydınlatması öyle değil mi? Denime bir art niyet verir, ince topuğu eski haline getirir ve bir şapka konsepti üzerinde çalışır. Mağazaya giderken kürk süsleme ve Chanel incilerinin üzerine yığılması konusunda süper akıcı. İzleyicisine yırtık kesikler ve pembe renkten başka bir şey olmadan oynayabilir.” Bu sözler Dazed'in Eylül sayısında yazılmış olsa da, sonradan bakıldığında kehanet gibi görünüyor. Ve Rhianna'nın etkisi o kadar büyük ki Love the Sales'ın verilerine göreBir çevrimiçi moda toplayıcı olan , fotoğrafların yayınlanmasından sonraki bir saat içinde "pembe dolgulu kabanlar" için yapılan aramalar yüzde 200 artarken, "yırtılmış mavi kot pantolonlar" için yapılan aramalar yüzde 175 arttı. 

Rihanna, büyük eski püskü ifşanın kurallarını yeniden yazmış olabilir, ancak aynı zamanda kendini çağdaş pop kültürünün annesi olarak da doğruladı - bariz bir şekilde utangaçlığı zahmetsizce havalı bir şeye dönüştürerek bilerek tür, moda ve şöhretle oynuyor. Mükemmel, güzel, hatta narin. Ya da belki sadece ayrıntılı bir albüm ifşası mı? Sanırım insanlar onu bırakacaktı…

Etiketler: Rihanna hamilelik

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

images

John Wick: Balerin, Baba Yaga 6 Haziran 2025'de geri dönüyor

De Armas, From the World of John Wick: Ballerina olarak adlandırılan filmde bir balerini suikastçı olarak canlandırıyor.

27 Eylül 2024

97