RIDDICK 4: Furya Teaser Yayınlandı

RIDDICK 4: Furya Teaser Yayınlandı

magazin

19 Eylül 2024

103

Riddick: Furya, Vin Diesel'in Efsanevi Rolünü Yeniden Canlandırmasıyla Resmen Yapımda, Konu Özeti Açıklandı

Riddick: Furya ismiyle dördüncü Riddick filmi resmen yapım aşamasında. Basın bültenine göre, Vin Diesel kaçak uzay hapishanesi mahkumu Richard B. Riddick rolünü yeniden canlandıracak. Diesel, One Race Films adlı yapım şirketi altında filmin yapımcılığını üstlenecek. Riddick: Furya'da ayrıca film serisinin yazarı ve yönetmeni David Twohy de geri dönecek. Riddick: Furya'nın çekimleri 26 Ağustos'ta Almanya, İspanya ve Birleşik Krallık'ta çekimleri başladığı duyurulmuştu.

İşte Riddick'in Furya'nın basın bülteninden kısa bir konu özeti:

Riddick sonunda zar zor hatırladığı ve harabeye dönmüş olabileceğinden korktuğu ana gezegenine geri döner. Ancak orada varoluşları için yeni bir canavara karşı savaşan başka Furyanlar bulur. Ve bu Furyanlardan bazıları Riddick'e onun hayal edebileceğinden daha çok benzer.
Diesel'in Riddick serisi 2000 yılında Pitch Black ile başladı. Bilimkurgu filmi daha sonra iki devam filmi aldı: 2004'ün The Chronicles of Riddick ve 2013'ün Riddick. Diesel, 2014'te Universal Studios ile karanlık bilimkurgu serisine geri dönme isteğini dile getirdi.

Richard B. Riddick'i en son gördüğümüzden beri on yıldan fazla zaman geçti, ancak yakın bir zamanda Riddick: Furya bizi Vin Diesel'in en sert karakterlerinden biriyle başka bir maceraya çıkaracak . 

Riddick: Furya'nın çıkış tarihi henüz açıklanmamış olsa da , onlarca yıllık bilimkurgu/aksiyon serisinin uzun süredir üzerinde çalışılan dördüncü bölümü hakkında daha fazla şey öğrenmeye başlıyoruz. Filmin artık nihayet vizyona girmesiyle ilgili bildiğimiz her şeyi bizimle birlikte anlatın.

Vin Diesel'in ikonik karakterinin 2024 film takviminin sonuna kadar beyazperdeye geri dönmesini ne kadar çok istesek de , Riddick: Furya'nın çıkış tarihi henüz açıklanmadığı için bunun böyle olmayacağı anlaşılıyor . Ancak, yaklaşan bilimkurgu filmi ivme kazanmaya başlıyor (bunun hakkında birazdan daha fazla bilgi vereceğiz), bu yüzden Richard B. Riddick'in 2025 film takviminde bir noktada geri dönmesini görmek çok da zor olmayacaktır .

Etiketler: Vin Diesel Katee Sackhoff RIDDICK 4 Furya

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR