Oppenheimer'da Silinmiş Sahne Yok

Oppenheimer'da Silinmiş Sahne Yok

magazin

8 Ağustos 2023

368

J. Robert Oppenheimer'ı canlandıran ve Nolan'la yıllar boyunca başka birçok filmde birlikte çalışan Cillian Murphy, Collider'a verdiği bir röportajda Oppenheimer'ın silinmiş sahnesi olmadığını doğruladı.

"Chris Nolan filmlerinde silinmiş sahne yok. Bu yüzden filmlerinde ekstra DVD yok. Çünkü senaryo film. Onunla oynamıyor, hikayeyi değiştirmeye çalışmıyor. [Senaryo] film." Murphy dedi.

2012'de Nolan, MTV'ye senaryolarını olabildiğince sıkı yapmaya çalıştığını çünkü "filmde olmayacak şeyleri çekmek çok pahalı" dedi.

O sırada ( IndieWire aracılığıyla ) "Hemen hemen tüm filmlerimde, DVD kalabalığını her zaman hayal kırıklığına uğratan çok az silinen sahne var" dedi .

Ayrıca Collider röportajında ​​Murphy, Nolan'ın oyuncularla nasıl çalıştığından ve onlara belirli bir sahne için en iyi olanı bulmaları için alan ve özgürlük verdiğinden bahsetti.

"Çoğu zaman onu bulacağız. Çekim yapacağız ama sahneyi bulacağız. Ve bir şeyler deneyip keşfetmemize izin verecek. Sonra içeri girebilir ve kulağınıza çok sessizce fısıldayabilir. ve genellikle not çok kesin, özlü ve kısadır, ancak performansı tamamen döndürebilir. Ve bu onun dehası," dedi Murphy.

Öte yandan Nolan, oyuncularının ADR kullanmasını sevmediğini söyledi. Bu , bazı filmlerindeki diyaloğu duymanın zor olabileceği anlamına gelse de, Nolan'ın bağlı kaldığı yaratıcı bir seçimdir .

Oppenheimer bu hafta sonu küresel gişede 500 milyon doları aşarak önemli bir kilometre taşını aştı.

Etiketler: Oppenheimer Silinmiş Sahne

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR