Kopenhag Moda Haftası Sonbahar 2022

Kopenhag Moda Haftası Sonbahar 2022

magazin

10 Şubat 2022

1192

Hygge'den MØ ve Noma'ya, yani dünyanın en iyi restoranına kadar, Danimarka hızla havalı ve kültürel açıdan alakalı her şeyin merkez üssü haline geliyor ve moda da bir istisna değil. Moda ayı olan terzilik maratonunu resmen başlatan Kopenhag Moda Haftası, Danimarka'nın başkentine indi ve podyum ve sokak giyimi arasındaki boşluğu etkin bir şekilde kapatan son teknoloji, sürdürülebilir, giyilebilir tasarımları sergiledi. Stine Goya'dan Mark Kenly Domino Tan'a kadar tasarımcılar, gelecek sonbaharın şık ve -İnşallah- biraz normal olacağını düşündüren büyük ölçekli fiziksel gösteriler sergilediklerinde, bu sezonun bölümü yarı dijital, yarı IRL'ydi. Geçen haftadan favori görünümlerimizi görmek için kaydırmaya devam edin.

Aşk çocuğu 1979

Deneyimsizler için, yaratıcı yönetmen Anne-Dorthe Larsen tarafından yönetilen ve tamamı kadınlardan oluşan bir tasarım ekibinin desteklediği Lovechild 1979, modern kadın için lüks ürünler yapıyor. Kadınsı, özel dikim ve imrenilebilir, toprak tonlarındaki sonbahar koleksiyonu, erken ilkbahara kolayca geçiş yapıyor.

Rabens Saloner

Tasarımcı Brigitte Raben Olrik tarafından yönetilen Rabens Saloner, sizi sabahtan akşama (birkaç küçük ayarlamayla) götüren zahmetsiz parçalarla tanınır. Örneğin, bu zümrüt rengi slip elbise, balıkçı yaka üzerine, blazer ceketin altına ve sivri burunlu katırlarla tamamlandığı gibi, botlarla kombinlendiğinde de şık görünüyor. İdeal bir sonbahar kıyafeti.

Designers’ Nest

Tenis, kimse var mı? Bakın, gelin-spor giyim tarzı, İskandinav ülkelerinden gelen moda mezunlarını destekleyen, kâr amacı gütmeyen bir yetenek geliştirme merkezi olan Designers' Nest'in izniyle. Yaz için kişiye özel büstiyer ve parmak arası terliklerle dolu eteği seviyoruz; bir kafa bandı ve bileklik ekleyin ve eski moda (ve yüksek moda) bazı güzel oyunlara da hazırsınız.

(di)vision

2018 yılında kurulan Kopenhag merkezli etiket, mevcut ürünleri elden geçirmek ve onlara yeni bir hayat vermekten gurur duyuyor, CPHFW'nin sürdürülebilir zihniyetinin parlayan bir örneği. Eğlenceli gerçek: (Di-), birinin (önceden var olan materyalin) iki... veya daha fazla olması sürecini ima ederek "iki, çift, iki kez" anlamına gelir. Gösterisi havalı çocuk setinin konuşmasıydı.

YULIYA CHRISTENSEN GETTY IMAGES
 

 

Etiketler: Scandi Kopenhag Kopenhag Moda Haftası Sonbahar 2022

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

images

John Wick: Balerin, Baba Yaga 6 Haziran 2025'de geri dönüyor

De Armas, From the World of John Wick: Ballerina olarak adlandırılan filmde bir balerini suikastçı olarak canlandırıyor.

27 Eylül 2024

96