Kim Kardashian Balenciaga'nın Kampanya Yıldızı

Kim Kardashian Balenciaga'nın Kampanya Yıldızı

magazin

2 Şubat 2022

1664

Kim Kardashian'ın gardırobuna son zamanlarda dikkat eden herkes , bir markanın ilgi odağı olduğunu fark edecektir. Geçen yıl, realite divası, Balenciaga'nın eserlerini günlük olarak giymeye ve hayatındaki önemli anları işaretlemeye başladı - ilk kez Saturday Night Live'a ev sahipliği yaptı , Kanye West'in DONDA sahnesinde göründü ve Met Gala'ya yaptığı gizli yolculuk - Demna'dan özel parçalar. Balenciaga'nın her şeye yakınlığı göz önüne alındığında , Kardashian'ın son kampanyalarında artık önde ve merkezde olması mantıklı.

Fotoğrafçı Stef Mitchell tarafından Calabasas'taki evinde çekilen Kardashian, hem kişisel tarzını hem de Demna'nın erişimini sergileyen zıt görünümler giyiyor. Bir görüntüde, şık siyah bir kedi kıyafeti içinde fütürist bir ilham perisi, ikinci çekimde ise leopar desenli büyük boy ceketi, bıçaklı çizmeleri ve anın çantası La Cagole ile belirgin bir şekilde 2022'yi gösteriyor. Kıyafetler, son zamanlarda zevk aldığı şeylerden farklı değil, ancak stilize portre, her şeyi sadece bir ünlü özçekiminin ötesine taşıyor.

Kampanya sezonunda yıldız gücü gerekli ve Balenciaga, Kardashian'ın iyi bir şirket olmasını sağladı. Kampanyada, Tommy Blue ve Marie Agnès Diene gibi top modellerin yanı sıra, markanın sonbahar reklamlarında boy gösteren Fransız sinema ikonu Isabelle Huppert yer alıyor. Mitchell'in Paris'teki konutunda çektiği samimi fotoğraflarda, Kardashian gibi kırmızı halıda bolca Balenciaga giyen Huppert, tamamen kendi unsurunda görünüyor. Mitchell'in evdeki görüntülerini ünlülerin görev dışı yaşamına meta bir bakış olarak mı yoksa şık markalaşma olarak mı görmeyi seçeceğiniz bir bakış açısı meselesidir. Yine de kampanya şu soruyu soruyor: Kardashian bir sonraki abartılı Demna tasarımını ne giyecek?

Etiketler: Kim Kardashian Balenciaga

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

images

John Wick: Balerin, Baba Yaga 6 Haziran 2025'de geri dönüyor

De Armas, From the World of John Wick: Ballerina olarak adlandırılan filmde bir balerini suikastçı olarak canlandırıyor.

27 Eylül 2024

96