John Wick: Balerin, Baba Yaga 6 Haziran 2025'de geri dönüyor

John Wick: Balerin, Baba Yaga 6 Haziran 2025'de geri dönüyor

magazin

27 Eylül 2024

97

Baba Yaga geri döndü ve bunun çok açık bir nedeni var, John Wick yan filmi Ballerina'nın ilk aksiyon dolu fragmanı, hayranların Keanu Reeves'in ikonik tetikçisi hakkında aynı soruyu sormasına neden oldu.

John Wick geri döndü! Yani, bir nevi. John Wick evreninde geçen bir sonraki yan proje olan Ballerina'nın ilk fragmanında , Keanu Reeves'in ikonik tetikçisinin büyük ekrana sürpriz bir dönüş yaptığı görülüyor. Kafanız mı karıştı? Kafanız karışmasın. Herkesin en sevdiği gun-fu ustasının Ana de Armas'ın başrolünde oynayacağı aksiyon filminde nasıl ve neden yer alacağını daha sonra daha detaylı açıklayacağım. Hey, bu Wick'in kendisine odaklanan bir film değil, o halde neden bu makalede onun ilgi odağı olmasına izin veriyorsunuz? Neyse – evet, Ballerina: From the World of John Wick'in ilk fragmanı burada ve serinin ilk dört filmi kadar heyecan verici, aksiyon dolu ve dramatik karakter odaklı görünüyor. Gelecek yılın yeni filmlerinden birinin ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz – 6 Haziran 2025'te sinemalarda gösterime girecek.


John Wick: Chapter 3 – Parabellum ve Chapter 4 arasında geçen bir zamanda geçen Ballerina , ailesini kaybettikten sonra Continental otel sahibi Winston Scott (Ian McShane) tarafından evlat edinilen yetim bir suikastçı olan Eve Macarro (Ana de Armas) etrafında dönüyor. Ballerina'nın daha büyük John Wick evreniyle olan bağlantılarını pek de belli etmemek yerine, yeni film Eve'i giderek daha da dikkat çeken bir tetikçi haline gelen John Wick'in (Keanu Reeves) yörüngesine sokuyor.

Wick, Lionsgate için bir mücevher ve tartışmasız en önemli serisidir. Keanu Reeves, karakteri 2014'te dünyaya tanıttığından beri dört filmde başrol oynadı. Reeves ayrıca üçüncü ve dördüncü Wick filmlerinin olayları arasında geçen Ballerina'da da küçük bir rolde yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Anjelica Huston, Gabriel Byrne, merhum Lance Reddick, Catalina Sandino Moreno, Norman Reedus ve Ian McShane gibi isimler de yer alıyor. 2023'ün John Wick: Chapter 4'ü, küresel olarak 440 milyon dolarla serinin en yüksek hasılat yapan filmi olarak duruyor ve masada potansiyel bir John Wick 5 var 

Etiketler: Keanu Reeves John Wick: Ballerina De Armas

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR