John Wick 4 Geliyor. Filminin görselleri ortaya çıktı

John Wick 4 Geliyor. Filminin görselleri ortaya çıktı

magazin

22 Temmuz 2022

649

Keanu Reeves'in yaklaşmakta olan dördüncü John Wick filminden ilk görüntüler ortaya çıktı. Hit film serisi, Reeves'in bir yıldız olarak geri dönüşünde önemli bir rol oynadı ve dünya çapında yarım milyar doların üzerinde hasılat elde etti.

Geçici olarak adı John Wick: Chapter 4 olan film, John Wick ve The Bowery King'in (Reeves'in Matrix yardımcı yıldızı Laurence Fishburne tarafından canlandırılıyor) kötülüğe karşı bir araya gelmesiyle biten 2019'daki John Wick: Chapter 3 - Parabellum'un doğrudan devamı niteliğinde. Yüksek masa.

Yeni görüntü, John Wick'i mumlarla çevrili, siyah üzerine siyah gömlek-takım elbise kombinasyonunu giydiğini gösteriyor. Şaşırtıcı bir şekilde, birini dövdüğünü gösterilmiyor.

'Ve böylece başlıyor...' filmin resmi Instagram hesabı fotoğrafa başlık açarken, yorumlar bölümündeki hayranlar bir fragman talep etti. İlk bakışta bir görüntü pazarlama kampanyasının başladığını işaret ettiğinden, birçoğu muhtemelen köşeyi dönünce tahmin etti.

Dördüncü John Wick filminde sadece Keanu Reeves ve Laurence Fishburne değil, aynı zamanda Ian McShane ve Lance Reddick de geri dönecek. Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins ve Clancy Brown açıklanmayan rollerde yer aldı.

Önceki üç filminin her biri, dördüncü bölümün de başında olan Chad Stahelski tarafından yönetildi. Film 24 Mart 2023'te vizyona girecek


Etiketler: John Wick 4 Keanu Reeves John Wick: Chapter 4 Vizyon Tarihi

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

images

John Wick: Balerin, Baba Yaga 6 Haziran 2025'de geri dönüyor

De Armas, From the World of John Wick: Ballerina olarak adlandırılan filmde bir balerini suikastçı olarak canlandırıyor.

27 Eylül 2024

97