Dua Lipa'nın Yeni Bir Favori Ceketi Var

Dua Lipa'nın Yeni Bir Favori Ceketi Var

magazin

2 Şubat 2022

629

Dua Lipa, son birkaç haftadır çok sayıda kılık kıyafetten geçti (belki de Anwar Hadid'den ayrıldığını bildirdiği için; herkes intikam bakışını sever). 6 Ocak'ta göğsünden kalçasına kadar kesikleri olan Eli Mizrahi elbisesiyle poz verdi ve 1 Ocak'tan başka bir fotoğrafta, birazcık gül desenli bir elbisenin içinde için için yandı. Ama son zamanlarda gözüme çarpan şey onun Balenciaga görünüşü, özellikle de Balenciaga moto ceketi. 8 Ocak'ta, Balenciaga yarışçı ceketi giyen, büyük boy düğmeli ve etekli bir fotoğrafını yayınladı. Sonra dün gece, kırmızı bir tişört, pilili mini etek, büyük siyah çizmeler, markanın La Cagole çantası ve denenmiş ceketiyle kasabaya adım attı.

Siyah deri ceket, üzerinde ev logosuna sahip olduğu için kesinlikle bir açıklama yapıcıdır. Ama genel olarak Lipa, Demna'nın tasarımlarında harika görünüyor. Geçen yıl Elton John ile AIDS Vakfı Oscar partisinde canlı performans sergilediğinde, bir değil iki Balenciaga önlüğü giymişti: ışıltılı bir püsküllü yineleme ve çan şeklinde kabarık etekli, vücudu saran kadife bir numara. Şarkıcı için fantastik, Eski Hollywood havası.

Etiketler: Dua Lipa Favori Ceketi

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

images

John Wick: Balerin, Baba Yaga 6 Haziran 2025'de geri dönüyor

De Armas, From the World of John Wick: Ballerina olarak adlandırılan filmde bir balerini suikastçı olarak canlandırıyor.

27 Eylül 2024

97