Daisy Ridley'nin Rey rolünde oynadığı dahil olmak üzere üç yeni Star Wars filmi geliyor

Daisy Ridley'nin Rey rolünde oynadığı dahil olmak üzere üç yeni Star Wars filmi geliyor

magazin

8 Nisan 2023

386

Star Wars Celebration'ın son baskısı yolda ve bazı yeni ayrıntılarla birlikteönümüzdeki bir veya iki yıl içinde Disney+'a gelecek diziler, Lucasfilmaçıklığa kavuşmuşserinin film tarafında neler olduğu hakkında daha fazla bilgi. Üç açıkladıYıldız SavaşlarıDaisy Ridley'in Rey olarak geri dönüşünü içerecek olan filmlerden biri.

Bu film , Skywalker destanının son filmi ve beyaz perdeye gelen en son Star Wars filmi olan The Rise of Skywalker'daki olaylardan 15 yıl sonra geçecek . Yeni bir Jedi Düzeni oluşturan Rey'in etrafında dönecek. Akademi Ödüllü Sharmeen Obaid-Chinoy (Bayan Marvel, Saving Face ) filmi yönetecek.

James Mangold'dan bir film ( Logan,Indiana Jones ve Kader Kadranı) Gücün ve Jedi'ların kökenlerini araştıracak. Şimdiye kadar Star Wars evreninde gördüğümüz her şeyden 25.000 yıl önce geçecek.Hollywood Muhabiri.

Bu arada, Dave Filoni sonunda canlı aksiyonlu bir Star Wars filmi yönetme şansı yakalayacak. Filoni, uzun yıllardır serinin merkezinde yer alıyor. 2008 yapımı Star Wars: The Clone Wars adlı animasyon filmini yönetti ve The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Ahsoka ve Skeleton Crew gibi Disney+ şovlarının son akınına derinden dahil oldu . Uygun bir şekilde, yönetmeye hazırlandığı film, bu şovların hikayelerini birbirine bağlayacak ve onlara boyun eğecek.

Disney ve Lucasfilm, bu filmlerin hiçbirinin çıkış tarihlerini açıklamadı. Bununla birlikte, Disney'in şu anki listesi, adsız Star Wars filmleri için 2025 ve 2027 tatil tarihlerini içeriyor.

Son üç Star Wars filminin ( The Last Jedi, Solo ve The Rise of Skywalker ) tam olarak geniş beğeni toplamamasının ardından Disney ve Lucasfilm, her yıl bir film yayınlama planlarından geri adım attı. Aşağıdakiler de dahil olmak üzere diğer Star Wars filmlerini yerden kaldırmak için birkaç girişimde bulundular.Patty Jenkins'inHaydut Filosu, AüçlemeGame of Thrones yaratıcıları David Benioff ve DB Weiss'tan ,başka bir üçlemeThe Last Jedi yönetmeni Rian Johnson'dan ve girişlerdenTaika Waititive Marvel Studios başkanı Kevin Feige.

Bu projelerin tümü yakonserveveya raporlara göre önceliği azaltılmış. Disney ve Lucasfilm, ilkini görmek için en az birkaç yıl beklememiz gerekse bile, yeni duyurulan bu üç filmin Star Wars'un sinema salonlarındaki başarısını yeniden ateşleyeceğini umuyorlar.

Etiketler: Daisy Ridley Rey The Rise of Skywalke Star Wars

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

images

John Wick: Balerin, Baba Yaga 6 Haziran 2025'de geri dönüyor

De Armas, From the World of John Wick: Ballerina olarak adlandırılan filmde bir balerini suikastçı olarak canlandırıyor.

27 Eylül 2024

96