Chiquis Rivera artık Lorenzo Méndezle evlenmek istemiyor

Chiquis Rivera artık Lorenzo Méndezle evlenmek istemiyor

magazin

4 Şubat 2022

654

Chiquis Rivera Lorenzo Méndez'e çok aşık olmasına ve hayatını onunla sonsuza kadar birleştireceği yanılsamasına sahip olmasına rağmen, evliliğini sorgulamasına neden olan bir andan çok fazla endişe duymaya başladı.

-O gün geldiğinde kendimi prenses gibi hissettim (…). Evlenmeye hazırdım, bu taahhüdü yapmaya ve bazı şeyleri geride bırakmaya hazırdım, [pues] evli bir kadın her zaman arkadaşlarıyla dışarı çıkamaz veya gezilere çıkamaz. Belli bir saygı var ve ben hazırdım ama kitapta anlattığım bazı şeyler olduğu için hazır olmadığını kalbimde hissettim. diye yaptığı bir röportajda söyledi.

Hissettiği şüpheler ve belirsizlik nedeniyle kararından dönmeyi düşündü ama yapamadı ve 29 Haziran 2019'da California Pasadena'da bir kilisede evlendi. -Evlenmeden önce bir şey oldu ve 'Bunu durdurmam lazım' dedim. Ama durdurmadım çünkü zaten çok para yatırdık, dünya zaten evlenmemizi bekliyor. Üzüldüm ama 'Eğleneceğim, partileri severim' dedim. diye işaret söyledi.

Gelecekteki evlilik hayatında neler olacağını düşünürken, erkek arkadaşının kiliseye girdiğini hissetti ve ilk anksiyete krizini yaşadı.

Chiquis realite şovunun sunucusu ve yapımcısıyla evlenmek istememe nedenlerinden biri, Lorenzo Méndez'in ilişkilerini bitireceğinden emin olduğu uyuşturucu ve alkol bağımlılığıydı. Ona göre, eğer eşi tedavi görseydi ya da Adsız Alkolikler'e gitseydi, her şeyin yoluna gireceğinden emindi.

Aynı röportajda, Lorenzo Méndez'in bir partiden sonra onu boynundan yakaladığı zaman hakkında ona danıştılar. Kitabında yer alan konu hakkında konuşmamayı tercih etse de, yazmanın gevşemesine ve iyileşmesine yardımcı olduğunu söyledi. Sonrasında ise evliliğine inandığı için çok hayal kırıklığına uğradığını ancak inanmadığını belirtti.

Etiketler: Chiquis Rivera Lorenzo Méndez Jenni Rivera'nın kızı

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

images

John Wick: Balerin, Baba Yaga 6 Haziran 2025'de geri dönüyor

De Armas, From the World of John Wick: Ballerina olarak adlandırılan filmde bir balerini suikastçı olarak canlandırıyor.

27 Eylül 2024

97