Twitter, kullanıcıların günlük okuyabilecekleri gönderi sayısını sınırladı

Twitter, kullanıcıların günlük okuyabilecekleri gönderi sayısını sınırladı

haber

3 Temmuz 2023

307

Twitter patronu Elon Musk, geçici okuma sınırlamasının yakında doğrulanmış kullanıcılar için günde 10.000 gönderiye, doğrulanmamışlar için günde 1000 gönderiye ve doğrulanmamış yeni kullanıcılar için günde 500 gönderiye yükseleceğini söyledi.

Musk Cumartesi günü yaptığı açıklamada, doğrulanmış hesapların geçici olarak günde 6.000 gönderi okumakla sınırlı olduğunu söyledi ve doğrulanmamış hesapların günde 600 gönderiyle, doğrulanmamış yeni hesapların ise 300 ile sınırlı olacağını ekledi.

Musk, Twitterda ayrı bir gönderide, geçici okuma sınırlamasının yakında doğrulanmış kullanıcılar için günde 10.000 gönderiye, doğrulanmamış için günde 1000 gönderiye ve doğrulanmamış yeni kullanıcılar için günde 500 gönderiye yükseleceğini söyledi. uygulandı.

Daha önce Twitter, Musk ın Cuma günü geçici acil durum önlemi olarak adlandırdığı bir hareketle, kullanıcıların tweetleri görüntülemek için sosyal medya platformunda bir hesaba sahip olmalarını gerektireceğini duyurmuştu.

Musk, yüzlerce veya daha fazla kuruluşun Twitter verilerini son derece agresif bir şekilde kazıyarak kullanıcı deneyimini etkilediğini söylemişti.

Musk daha önce ChatGPT nin sahibi OpenAI gibi yapay zeka AI firmalarının büyük dil modellerini eğitmek için Twitter verilerini kullanmasından duyduğu hoşnutsuzluğu dile getirmişti.

Yeni başlayanlardan dünyadaki en büyük şirketlere kadar yapay zeka yapan hemen hemen her şirket, çok büyük miktarda veriyi kazıdı dedi.

Twitter ın milyarder sahibi, önlemlerin ne kadar süreyle yürürlükte olacağına dair bir zaman çizelgesi vermedi.

Etiketler: twitter sınırlama tweet okuma sınırı

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR