Rockstar bombayı patlattı efsanenin 6 bölümü GTA 6 geliyor.

Rockstar bombayı patlattı efsanenin 6 bölümü GTA 6 geliyor.

haber

4 Şubat 2022

405

Şirket, resmi blogunda yaptığı bir yayınla, bir sonraki büyük projesinin uzun zamandır beklenen Grand Theft Auto 6 olacağını açıkladı, ancak çıkış tarihi için bir tarih belirtmedi. Stüdyo, GTA V'nin (2013) ilk çıkışından bu yana uzun bir süre geçtiğinden, serideki bir sonraki oyunun ortaya çıkma zamanının geldiğini ve büyük bir sıçrama olacağına söz vererek hayranlarını büyük bir heyecana sevketti.

Başladığımız her yeni projeyle hedefimiz her zaman daha önceki yaptıklarımızın çok ötesine geçmek ve Grand Theft Auto serisindeki bir sonraki giriş için aktif geliştirmenin devam ettiğini onaylamaktan memnuniyet duyuyoruz. Hazır olur olmaz daha fazla bilgi paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz, bu yüzden resmi ayrıntılar için Rockstar Newswire'ı takip etmeye devam edin. , imzasını bloguna yazdı.

GTA 6'nın geliştirilmesinin başlangıcı resmi hale getirildi, bu yüzden Rockstar Games'in video oyunlarındaki uzun çalışma dönemlerini de düşünürsek, ne zaman cıkacak, nekadar kaldı gibi yazıları bir süre daha göreceğiz. Henderson'un daha önce sızıntı haberlerinde 2024-2025 gibi çıkması olası demesinin ardından Rockstar bugünki açıklaması ile GTA 6 tahminen bu yıl içinde veya sonraki sene çıkacak gibi duruyor.

Konusu henüz belli olmayan GTA 6 kimi çevrelerce bilim kurgu işlenecek desede Rockstar'ın şimdilik bu konu hakkında bir açıklaması olmadı.

Ayrıca firma, yeni nesil konsollar için GTA V sürümlerinin 15 Mart'ta geleceğini ve GTA Online'ın bir sonraki güncellemesinin şimdiden hazırlandığını belirtti.

Etiketler: Rockstar GTA 6 GTA 6’nın hikayesi GTA 6 ne zaman çıkacak?

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR