Mortal Kombat 1 Kadrosu Güçleniyor

Mortal Kombat 1 Kadrosu Güçleniyor

haber

22 Temmuz 2023

419

Çok sayıda sızıntı ve söylentiden sonra NetherRealm Studios, Homelander ve Peacemaker'ın Mortal Kombat 1'e çok özel konuk karakterler olarak geleceğini nihayet onayladı. Onlara, Invincible'da da rol alan Robert Kirkman tarafından yaratılan Image Comics kahramanı Omni-Man ve geri dönen Mortal Kombat karakterleri Quan Chi, Ermac, Takeda, Li Mei, Tanya ve Baraka eşlik ediyor.

Homelander ve Peacemaker, Mortal Kombat 1'in kadrosuna yapılan en dikkate değer eklemelerdir. Daha önce Xenomorph, Predator ve diğer karakterleri içeren yerleşik bir konuk karakter geleneğinin parçasıdırlar. Birkaç ay önce bir Homelander karakterlerine Quan Chi, Omni-Man, Takeda ve Ermac'ın ilk DLC Kombat Paketinde katılacağını ortaya çıkartı.

Homelander, The Boys'un ana düşmanı olarak ün kazandı ve Gen V'in artık tam bir çıkış tarihi olduğu için, son zamanlarda daha fazla oyunda ortaya çıkıyor. Diğer görünüşleri arasında, ısı görüşünün çok güçlü olduğu kanıtlanan Call of Duty'de bir kamera hücresi yer alıyor. James Gunn tarafından yazılan dizide John Cena'nın canlandırdığı Peacemaker, 2022'deki çok beğenilen şovundan bu yana popülerliğini kanıtladı. Bir basın açıklamasında, NetherRealm ana şirketi Warner Bros. Discovery, Homelander'ın 2024 baharına kadar oynanabilir bir karakter olarak sunulmayacağını açıkladı.

Omni-Man, Homelander ve Peacemaker kadar iyi tanınmaz, ancak çizgi roman hayranlarına aşina olacaktır. Invincible'da JK Simmons tarafından canlandırılan karakterin ortaya çıkışı, dizinin ikinci sezonunun yaklaşan çıkışıyla aynı zamana denk geliyor.

Altı yeni oynanabilir karakterin dışında, ilk Kombat Paketi ayrıca Johnny Cage karakteri için bir Jean-Claude Van Damme görünümü ve ayrıca beş yeni Kameo savaşçısı içerecek: Ferra, Johnny Cage, Khameleon, Mavado ve Tremor.

Martal Kombat 1 Yeni Karakterler Tanıdım Videosu resmi youtube kanalında yayınlandı

Li Mei, Tanya ve Baraka ile geri dönüyor
DLC karakterlerine ek olarak NetherRealm Studios, Li Mei'nin Mortal Kombat 1 kadrosuna katılacağını da doğruladı. Daha önce Tara Strong tarafından canlandırılan Li Mei, en son Mortal Kombat X'te bir NPC olarak göründü. Li Mei'nin eklenmesi, Mortal Kombat'ın tanıdık karakterlerinin kökenlerini yeniden tanımlamaya yönelik daha geniş bir çabanın parçası.

Başka yerlerde Tanya ve Baraka da oynanabilir olacak. Üçü de, hayranların en sevdiği bazı karakterleri oynanamaz asistlere dönüştüren biraz tartışmalı bir sistem olan Kameos olarak görünmek yerine kadroda görünüyor. Baraka, kökleri Mortal Kombat II'ye kadar uzanan özellikle iyi bilinen bir karakterdir.

Mortal Kombat 1, Mayıs ayında bir Warner Bros. Discovery kazanç görüşmesi sırasında duyurulmuştu. Serinin bir sonraki büyük bölümü olan 2019'daki Mortal Kombat 11'in devamı , seri için yeniden başlatma görevi görüyor ve yeniden doğmuş bir Mortal Kombat Evrenini tanıtacak.

Mortal Kombat 1, 19 Eylül'de 2023 PC, PS5, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch için geliyor. NetherRealm'in Injustice 3 yerine Mortal Kombat 1'i geliştirmeyi seçmişti

 

Etiketler: Mortal Kombat 1 Homelander Peacemaker Quan Chi Ermac Takeda Li Mei Tanya Baraka

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR