Epic Games Store 17 Ücretsiz Oyunu dağıtacak

Epic Games Store 17 Ücretsiz Oyunu dağıtacak

haber

8 Aralık 2023

258

Epic Games Store ile Steam arasındaki rekabet kızışıyor. Steam, oyun topluluğunun tercihleri ​​ve yerleşik gelenekleri sayesinde şu anda bu konuda öncü olsa da şirketin bir an önce harekete geçmesi gerekiyor çünkü Epic Games, oyuncuları nasıl kazanacağını biliyor. Bildiğiniz gibi platform neredeyse her hafta ücretsiz oyunlar dağıtıyor ve şimdi daha da büyük bir şey yapıyorlar: Epic Games Store'da 17 gün boyunca 17 ücretsiz oyun sunuyorlar.

Epic Games Store 17 Ücretsiz Oyun Kampanyasını Başlatırken Steam Zorlu Bir Rekabetle Karşı Karşıya
Epic Games Store bu yıl yine Yeni Yıl kutlamasını yapıyor. Ayın 14'ünden itibaren her gün farklı bir oyunu ücretsiz olarak dağıtıyorlar ama sadece bir günlüğüne. Daha açık olmak gerekirse, 24 saatlik anlaşma yalnızca oyunu ücretsiz olarak almak içindir. Bu süre zarfında yakalayıp kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizin olur. Ne yazık ki Epic Games Store'un hangi oyunları ücretsiz vereceğini henüz bilmiyoruz.

Ücretsiz oyunların listesi her zaman sonsuza kadar bir sır olarak kalmayacak olsa da endişelenmeyin. Epic Games Store genellikle sürpriz ücretsiz oyunlar hakkında ipucu veriyor ve çevrimiçi topluluklar genellikle bu ipucundan gizli oyunu çözüyor. Sızıntılar bizim için başka bir ipucudur ancak her zaman haklı değildirler ve yanlış beklentilere yol açabilirler. Mesela geçen yıl herkes Red Dead Redemption 2'nin ücretsiz olacağını düşünüyordu ama öyle olmadı. Beklentilerinizi kontrol altında tutmak ve geçen yıl olup bitenlere dönüp bakmak istiyorsanız platformun ücretsiz olarak sunduğu oyunları burada bulabilirsiniz.

Epic Game Ücretsiz Oyunları
Aralık 17 – Costume Quest 2
Aralık 18 – Sable
Aralık 19 – Them’s Fightin’ Herds
Aralık 20 – Wolfenstein: The New Order
Aralık 21 – LEGO Builder’s Journey
Aralık 22: Fallout, Fallout 2, and Fallout Tactics
Aralık  23: Encased
Aralık 24: Metro: Last Light Redux
Aralık  25 – DEATH STRANDING DIRECTOR’S CUT
Aralık 26 – F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch
Aralık 27 – Severed Steel
Aralık 28 – Mortal Shell
Aralık 29 – Dishonored – Definitive Edition / Eximius: Seize the Frontline

 

Etiketler: Epic Games aralık 2023 epic game ücretsiz oyunlar

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR