Call of Duty Modern Warfare 3 çıkış tarihi belli oldu

Call of Duty Modern Warfare 3 çıkış tarihi belli oldu

haber

8 Ağustos 2023

281

Bu yılın girişinin Sledgehammer Games'ten Call of Duty: Modern Warfare 3 olduğuna dair uzun süredir devam eden söylentiler. Yayıncı ayrıca, yeniden başlatılan serideki en son oyunun 10 Kasım'da PC ve konsollara çıkacağını açıkladı .

Henüz bir tanıtım videosunun ötesinde onaylanmış pek çok ayrıntı yok. Bununla birlikte, Activisionson zamanlarda ima edilenoyuncular ilk kez bir yıllık Call of Duty oyunundan operatörler, silahlar ve paketler gibi öğeleri taşıyabilecekler (bu durumda,Modern Savaş II) bir sonrakine. Bu, bir sonraki girişin Modern Warfare III olacağının ve örneğin 2. Dünya Savaşı ortamına dönüş olmayacağının oldukça güçlü bir göstergesiydi.

Bir noktada, bu yıl tamamen yeni bir Call of Duty oyunu olmayacak gibi görünüyordu.2022'nin başlarındaki raporlarActivision'ın işleri biraz yavaşlatacağını ve bunun yerine Warzone'u güncellemeye devam ederken ve bir sonraki ana hat oyunu üzerinde çalışırken Modern Warfare II için önemli bir genişleme sunacağını öne sürdü. Nihayetinde yayıncı, her yıl tam fiyatlı bir Call of Duty oyunu yayınlama ritmine bağlı kalmaya karar verdi.

Şubatta,BloombergModern Warfare III'ün geçen yılın oyunundaki haritaları ve modları içerecek şekilde ayarlandığını ve yine de bağımsız bir tam fiyatlı başlık gibi hissettirdiğini bildirdi . Önümüzdeki haftalarda ve aylarda daha fazla ayrıntı ortaya çıkardıkça Activision'ın Modern Warfare III'e nasıl geçiş yaptığını öğreneceğiz .

Bu arada, Microsoft'un şirketini kapatması giderek daha olası görünüyor.68,7 milyar dolarlık satın alma bekleniyor Activision Blizzard çok yakında. Eğer öyleyse, bu, Modern Warfare III'ün çıkış gününde Xbox Game Pass'i vuran ilk Call of Duty oyunu olmasına neden olabilir .

Etiketler: Call of Duty Modern Warfare 3

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR