100 yıl hapis cezasına çarptırıldı

100 yıl hapis cezasına çarptırıldı

haber

5 Şubat 2022

419

Indiana'lı bir genç, iki küçük kardeşini ayrı olaylarda boğduktan sonra 'onları Şeytan ve Cehennemden kurtardığını' iddia ederek 100 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Nickalas Kedrowitz, Mayıs 2017'de üvey kız kardeşi Desiree McCartney'i ve iki ay sonra bebek üvey kardeşi Nathaniel Ritz'i boğduğunda 13 yaşındaydı.

Desiree 2 yaşından küçüktü ve Nathaniel ilk doğum gününden hemen önce öldü.

Tuhaf davranışları ve huysuzluğu nedeniyle başlangıçta şüpheli haline gelen Kedrowitz, Ağustos 2018'de tutuklanmasının ardından polise “kardeşlerini cehennemden kurtardığını” söyledi.

Ripley County Savcısı Richard Hertel, yargıcın yetişkin olarak yargılanan Kedrowitz için art arda iki kez 50'şer yıl hapis cezası vermesinden memnun olduğunu söyledi.

'Bu bir tür tutku sıcağı değildi, bir öldürme ve ardından dakikalar, saatler hatta günler sonra burada aylardan bahsediyoruz, bu nedenle cezanın ardışık kısmının bu durumda garantili ve uygun olduğunu düşünüyoruz.' New York Post'a göre Hertel gazetecilere verdiği demeçte .

Desiree, 1 Mayıs 2017'de Kedrowitz'in yürümeye başlayan çocuğa bakmak için bırakıldığı ailenin Osgood evinde ölü bulundu.

Fox 19'a göre, Desiree'nin annesi Christina McCartney, genç McCartney'e küçük kızın “doğru nefes almadığını” söyledikten sonra kıza CPR yapmaya çalıştı . Desiree daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Aynı yılın 20 Temmuz'unda Kedrowitz, genç Nathaniel'i yatırmakla görevlendirildi ve ardından çocuğun hareket etmeyi bıraktığını söyledi. Indianapolis Star'ın elde ettiği mahkeme belgelerine göre, gencin bir akrabasının evinde bir yavru kediyi sakatladığı, ardından teyzesi ve amcasının kediyi çektiği acıya son vermek için izlediğini iddia ettiği iddia edildi .

Etiketler: 100 yıl hapis Nickalas Kedrowitz

advertisement banner

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR